top of page

Barbecue Dinner, Tuesday 13th

Barbecue a very special night with our indoor barbecue with the best local meats.




Appetizer


Insalata di radicchio trevigiano, aceto balsamico, guanciale croccante

Treviso's Radicchio Salad, balsamic vinegar, crispy guanciale


Manzo Wagyu Miyazakyi, purea di sedano rapa, limone.

Miyazakyi Wagyu beef, celeriac root puré


Primo-Pasta


Ravioli a mezzaluna serviti con pesto di erbe e pinoli.

Half moon ravioli served with herbs and pine nuts pesto.

GF pasta available



Main Course



Barbecue all'interno con i migliori tagli di carne:

Bistecca di Tomahawk, picanha o T-Bone, il tutto cucinato con erbe fresche aromatiche e servito con verdure grigliate e patate.



Indoors barbecue with the best meat selections':

Tomahawk picanha steak or T-Bone all cooked with fresh herbs and served with grilled vegetables and potatoes.



Dessert

Traditional Sud Tyrol Strudel and Zabaione





Comments


bottom of page